Vodo-plasttop s.r.o. - Vodoinstalatérství

Firma Vodo-plasttop, s.r.o. se specializuje na technické zařízení budov a koupelny, celkově veškeré vodoinstalace, kanalizace, ústřední vytápění a drobné stavební práce. Tento e-shop je zaměřen na prodej zboží pro koupelny, vodoinstalace a topení. Naleznete zde pouze ověřený sortiment – zaručujeme kvalitu a spolehlivost zboží. Součástí našich služeb je také kvalitní záruční a pozáruční servis. 

Upozornění: ceny uvedené v internetovém obchodu nejsou shodné s cenami na naší kamenné prodejně. Internetový obchod je určen jako zásilková služba s možností vlastního odběru. Pro získání výrobku v cenách na našem internetovém obchodě  je nutné vytvořit  internetovou objednávku s uvedením osobního odběru.
 
Upozorňujeme také, že na zboží zakoupené v kamenné prodejně bez objednávky přes e-shop, se nevztahuje zákonná 14 denní lhůta na vrácení zboží bez udání důvodu. Zákon prodejcům nenařizuje umožňovat vracení zboží. Záleží tak jen na jejich vůli. Možnost vrácení nebo výměnu zboží je tedy nutno dohodnou před nákupem výrobku s prodavačem na prodejně. Zboží musí být ve stavu nepoužitém v originálním obalu. Pokud bylo zakoupené zboží na objednávku v kamenné prodejně, tak zboží nebereme zpět.   

Máte-li jakékoliv dotazy, kontaktujte nás, rádi a ochotně vám poradíme a odpovíme.